PRAVOSLAVNO novo leto

Restavracija dobre hrane in prijaznih ljudi

PRAVOSLAVNO NOVO LETO

V TOREK 13.01.2015 OB 20:00

DJ CVERE

 

 

JEDILNI LIST 

Hladne predjedi         količina
Pršut   100 g 7,00
Prekajena govedina   100 g 7,00
Sir   100 g 4,00
Mešan narezek (pršut, prekajena govedina, sir)   100 g 7,00
Kajmak   50 g 2,50

 

Tople začetne jedi         količina
Goveja pikantna čorba   por 3,50
Gurmanski pasulj   por 3,60
Prebranac   por 3,60
Pita s skuto in špinačo   por 2,50

 

Glavne jedi         količina
Puranje nadevane blazinice   200 g 8,00
Nadevana vešalica   200 g 8,50
Pleskavica v kajmaku   200 g 8,50
Gurmanska pleskavica   200 g 8,50
Karađorđev zrezek   200 g 8,50
Šašlik nabodalo (ramstek, piščančji medaljon, svinjski vrat, čebula, paprika, šampinjon + đuveč riž)   220 g 12,00
Mešana plošča  (za 2 osebi)  (2xpleskavica, 2xporanja blazinica, 1xnadevana vešalica, 2čevapa, ajvar, čebula)   500 g 25,00
       
Pečen krompir s kajmakom   1 kos 3,00

 

Solate         količina
Šopska solata   por 3,50
Pečena paprika   por 3,00
Kislo zelje v solati   por 1,80

 

Sladice         količina
Sarajevska baklava   kos 2,00
Jabolčna pita   kos 2,00
       

 

Ponudba plus

Odpiralni čas

POLETNI URNIK


PONEDELJEK - PETEK
7:00 - 16:00

 

 

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI
Zaprto

Rezerviraj mizo

Dnevni menu

06.07.2020
ponedeljek

MALICA: Testenine z morskimi sadeži:  Cena: 4,20€

 

KOSILO: Goveja juha, Kuhana govedina, Praženi krompir, Jabolčni hren, Solata, Kompot, Cena: 7,20€

 

JEDI PO IZBIRI:

- Tortilja z zelenjavnim nadevom

- Ocvrti file Osliča,  Priloga

- File purana z žara,  Priloga

- Telečja pečenka, Priloga

- Svinjski zrezek v naravni omaki,  Priloga

- Peresniki s paradižnikovo omako in baziliko

- Zelenjavni krožnik

- Sladice

Prijava na e-novice

Novice in dogodki